CROWD COFFEE – o cafea si o afacere `molto generosa

Inscrierea la Crowd-Coffee este gratuita, atat pentru clienti cat si pentru disttribuitori, dar activarea in ambele cazuri, costa 109euro = 499 lei. Pachetul contine un expresor (care se primeste gratuit si care costa peste 500 lei) si 360 de capsule (3 cutii a cate 120 capsule), respectiv sapte sortimente, pe care ni le putem alege. Mentenanta aparatului, este asigurata gratuit, pe viata.
O data cu aparatul vor sosi doar 120 capsule (o cutie) si incepand cu luna urmatoare, cand dorim, le putem solicita si pe celelalte. Aceasta, intrucat vor aparea noi sortimente / arome de cafele, pe care este foarte posibil sa dorim sa le incercam si vom dori sa schimbati apoi comanda. Oricum, transportul nu costa nimic.
De asemenea, mentenanta aparatului este gratuita pe viata (veti primi aparat nou, daca se va defecta).
Eu am inscris-o si pe nevasta-mea si am 2 aparate. Invit la mine cunostinte (si va invit si pe dvs-tra), sau le dam espresoarele acasa si capsule, sa vada si ei cum este sa bei o cafea facuta la espresor (nu la ibric, sau filtru).
Eu zic ca, chiar daca nu vrem sa facem afacerea, ca sa bem o cafea buna cu 1,5 lei este ok, iar daca inscriem 5 persoane, vom fi considerati de catre companie "Distribuitori" si vom primi o atentie f. frumoasa, pe care nu pot sa v-o divulg, aceasta, pe langa celelalte tipuri de comisioane, pe care le puteti vedea in prezentari, pe care mi le puteti solicita.
Daca inscriem 5 persoane si acestea inscriu si ele cate una, doua persoane, vom avea cafeaua gratuita pe vitata.
Desi afacerea a aparut doar de cateva luni, Romania fiind a patra tara din lume in care afacerea a intrat, sunt distribuitori care luna de luna primesc mii de euro comisioane.
Alte informatii:
1. Daca vreti sa va faceti cont la Crowd-Coffee, intrati pe http://procalitate.ro/ro/crowd-coffee/ si accesati LOGARE.
Mai jos de cele doua ferestre se afla si ”Inregistrare”. Se acceseaza acolo si se baga datele cerute, precum si adresa de mail a sponsorului (mybestdeal4you@gmail.com).
Veti primi apoi, pe e-mail datele dvs-tra de logare….
La fel se procedeaza si cand doriti sa inscriti pe cineva, ziceti-le sa intre pe http://procalitate.ro/ro/crowd-coffee/ , sa accesati LOGARE…….si sa bage la sponsor adresa dvs-tra de mail. Deocamdata site-ul nu este complet, este in lucru, cat de curand vom putea vedea structura proprie, comenzile noastre, comisioanele etc.
2. Fb. Crowd-Coffee Romania, unde gasim info zilnic www.facebook.com/CrowdCoffeeRomania
3. Exista un Grup pe  WhatsApp - Crowd Coffee Romania, in care aveti acces, doar dupa ce va inscrieti.
4. De doua ori /saptamana, avem Conferinte online Crowd Coffee.
Stima, Marcu G, tel 0745.032.640, Skype / Fb. MarcuStGheorghe